Haast elke Samsung telefoon is met een abonnement of als los toestel te koop. Een smartphone zoals de Galaxy S7 Edge is bijvoorbeeld met een abonnement te koop maar ook als los toestel zonder simkaart of abonnement. De Samsung Galaxy S7 Edge is op 11 maart 2016 in Nederland op de markt gebracht. De Galaxy S7 Edge heeft een prijs van honderden euro’s als het los gekocht wordt. Met een abonnement is de Galaxy S7 Edge veel goedkoper. Dit is één van de redenen waarom veel mensen kiezen voor een abonnement als Samsung toestel gekocht wordt. De toestelprijs is bij een abonnement veel lager.

Bellen wanneer je dat wilt

Wil je kunnen bellen met de Samsung telefoon wanneer jij dat wilt? Neem dan geen prepaid simkaart maar een abonnement. Met een Samsung abonnement kun je altijd gebruik maken van het mobiele netwerk. Je kunt ook altijd gebeld worden. Als je graag altijd bereikbaar wilt zijn en wilt kunnen bellen dan is een abonnement de beste optie.

Lage toestelprijs van de Samsung telefoon

Het is mogelijk dat de Samsung telefoon voor een fikse korting aangeboden wordt of zelfs volledig gratis. De combinatie van het abonnement en het toestel bepalen de maandprijs en de toestelprijs. Er zijn veel Samsung abonnementen verkrijgbaar met uiteenlopende prijzen voor het toestel. Hoe je het ook went of keert, de Samsung telefoon is goedkoper bij een abonnement. Dit komt doordat de waarde van de Samsung telefoon in de maandprijs verwerkt zit. De lage toestelprijs is een groot voordeel voor personen die het geld niet hebben om een losse Samsung telefoon te kopen.

Geen beltegoed

Wil je niet steeds opwaarderen? Neem dan een abonnement en geen simkaart met beltegoed. Bij een abonnement is geen beltegoed nodig maar bij een prepaid simkaart wel. Er is geen beltegoed maar je kunt bellen en internetten wanneer je dat wilt. Dit kun je doen vanuit de bundel. Dit is de samenvoeging van het aantal belminuten, sms’jes en MB’s.

Bron: http://www.galaxys7abonnement.nl/